Gastenboek

Welkom op ons gastenboek!

Geslaagde showavond / Betty Vrielink - Hengelo

Hallo Jeanine Potman,
Nog even wil ik reageren op onze geslaagde schowavond Fantastique. Hartelijk dank voor alles regelen dank zei jullie een perfecteavond.
Vriendelijke groeten Betty Vrielink.

 
Perfect georganiseerde avond / NVBU - Ruinen

Beste Jeanine,
Graag wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de perfect georganiseerde avond ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan. De organisatie, de bediening, de show en de catering was keurig verzorgd. Na afloop heb ik ook alleen maar positieve en leuke reacties gekregen op deze avond. Mede dankzij jullie en allen die hebben meegewerkt. Daar ben ik heel blij mee. Het was tenslotte een feestje en een feest moet goed verlopen. En dat is gebeurd. Ik vind het een keurige prestatie dat jullie er in geslaagd zijn voor zoveel mensen (en zoveel wensen) iets moois neer te zetten. Ik heb er geen spijt van dat ik jullie heb gevraagd deze avond te organiseren. Sterker nog, als zich weer eens een dergelijke gelegenheid voordoet, dan zal ik zeker aan jullie denken.
Met vriendelijke groet,
NVBU, W.H. de Boer

 
Pluim / Yasmin Klose , en familie Bouter

Geachte team van Studio Gala,
Op 20 december 2014 waren ons ouders/schoonouders bij jullie show aanwezig "Fantastique " Dit als cadeau voor hun 50ste trouwdag. Ook hadden wij hierbij een hotel overnachting bijgeboekt . Naar terugkomst waren ons ouders / schoonouders zeer enthousiast en vonden het een geweldige avond! De show was geweldig , het eten was zeer goed verzorgd , de gastvrouw verdient een pluim ! , en hotel was ook zeer netjes en het "speciale ontbijt "vonden hun geweldig :-)
Daarom willen wij jullie nogmaals via deze weg bedanken voor de goede verzorging van het hele arrangement en wensen jullie heel veel succes verder . Voor ons zeker een reden om Studio Gala aan te bevelen !
Nogmaals hartelijk dank.

 
Sfeervolle zaal / Paul en Tiny Bilars

Lief team,
Afgelopen zaterdag. Waren wij 40 jaar getrouwd. Mijn man en ik kozen ervoor om naar de dinnershow Fantastique te gaan. Wat hebben we genoten. De rode loper en vriendelijke ontvangst met roze champagne, de sfeervolle zaal, de show zelf en het heerlijke eten, het was geweldig en heeft onze 40 jarige trouwdag onvergetelijk gemaakt. Wij willen uw team en de optredende artiesten heel hartelijk danken.
Met vriendelijke groet,
Paul en Tiny Bilars - Sijm.

 
Relaxed / Meeuwes en Lies Buiten - Den Oever (N-H)

Beste medewerkers,
Wij hebben nu 2 keer, juni 2014 en september 2018, de Dinnershow bijgewoond. Beide keren vonden wij het prachtig. De shows zijn afwisselend met zang, dans en illusie. De ontvangst geeft je gelijk een goed gevoel. De sfeer is relaxed en het personeel is heel vriendelijk. De verzorging is uitstekend: lekker eten en drinken. Het is zeker de moeite waard om een Dinnershow bij te wonen.
Geweldig. Wij komen zeker nog een keer terug.
Fam. Buiten

 
Puntjes verzorgd / Dré en Ine van der Veer - Maastricht

Lieve Jeanine,
We hebben gisteren genoten van ons feest. Het was tot in de puntjes verzorgd. Ook onze gasten waren zeer enthousiast over de locatie, show en de bediening. Wij kunnen iedereen aanraden bij jullie een feest te organiseren. Het was GEWELDIG!!!!!
Dré en Ine van der Veer

 
Perfect / Albert en Jannie van den Heuvel - Zwolle

Beste medewerkers van studio Gala,
Hierbij willen we jullie laten weten dat wij de dinnershow van afgelopen zaterdag helemaal geweldig hebben gevonden. We waren zeer verrast daar we niet wisten wat ons te wachten zou staan. We vonden alles perfect verzorgd, zowel de show, het lekkere eten, de prettige bediening als ook de gehele ambiance. Nogmaals hartelijk dank.
Nogmaals hartelijk dank.

 
Vol Lof / Leo de Vries

Wij hebben er een heerlijke avond gehad, is een perfecte show. We zullen er zeker nog eens terug gaan voor een volgende show en een prima geregeld diner.
Vol lof

 
Thank all of you / Carole Witteveen
Vendredi soir j y etais a la soiree et j ai beaucoup aime, super les chanteurs danseurs et le magicien avec son assistante, tres bonne soiree, le repas etait tres bon enfin j ai passe une bonne soiree Merci a toute la troupe. Friday i was in the show i really enjoed it very nice show good singer man and women good dansers, and super the magicien with the assistante and we eat very good i have a very nice evening thank all of you

 
Geweldige avond / Alex en Ina - Almelo
Wij hebben een geweldige avond gehad tijdens het feest van Daniel en Bert een perfecte show het diner was uitstekend een groot compliment voor personeel en bediening . Alex en Ina Almelo

 
Indrukwekkend / P.V. Jongeneel - Coevorden

Wij vonden het indrukwekkend wat we op het toneel hebben gezien, zeer professioneel. Het diner was voortreffelijk zowel het voorgerecht, buffet e.d. als de toetjes en het ijs. De gastvrouw verdiend een compliment voor haar gastvrijheid.
Marcha en Henk namens de P.V. / Deventer.

 
Liefde voor het vak / Accountant Administratie Kreulen

We hebben heerlijk gegeten, in combinatie met een geweldige show. Wat een liefde voor het vak moet je hebben om elke week weer zo`n geweldige avond in elkaar te zetten. Gewoon Top, en niets meer aan doen.
Accountant Administratie Kreulen

 
Verrassend

Proffesioneel, alles keurig verzorgt van binnenkomst tot slot. De bediening was zeer vriendelijk. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Personeelsvereniging de kanjers.

 
Perfecte mix
Zeer relaxed, show afwisselend met humor, en een perfecte mix tussen zang, dans en illusie. Een avondvullend programma. Zeker waar voor je geld! En de de staande ovatie aan het einde van de avond was zeer verdient.
Bedankt !
Elize Stiemer (personeelsvereniging Dyka) / Steenwijk
 
Grandioos / Fam. van de Belt / Zuidwolde

We wisten niet wat we konden verwachten. Zo dichtbij en toch onbekend. Veel dinnershows in Nederland en daarbuiten gezien maar dit was echt GRANDIOOS.
Vriendelijke groeten.

Tip !

Vanwege het overweldigende succes van de nieuwe Dinnershow `Fantastique` Adviseren wij u om teleurstellingen te voorkomen alvast gebruik te maken van onze unieke optie service. Hieraan zijn geen verplichting verbonden, maar wordt het aantal plaatsen tijdelijk voor u in optie geplaatst. Om vrijblijvend een optie te plaatsen. Klikt u hier>>


  Hotel Arrangement
  Wilt u uw bezoek aan The Dinnershow combineren met een hotelovernachting. Wij hebben exclusieve prijsafspraken voor u gemaakt. Reserveer nu>>

  Kerst 2018
  Studio Gala presenteert deze kerst weer een speciale kersteditie van The Dinnershow `Fantastique`, Het gaat erg hard met de reserveringen! Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen. Reserveer nu>>

  The Dinnershow op maat
  Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een exclusieve voorstelling van `Fantastique` voor u op maat te maken. In dit geval wordt het complete programma volledig op u afgestemd en is exclusief voor uw personeel of relaties. Lees meer>>

  Optie Service
  Deze unieke service is bedoeld voor iedereen die graag wil reserveren maar nog overleg moet plegen over de juiste datum en/of het aantal personen. Plaats hier uw optie>>

  Cadeaubon
  Bent u op zoek naar een echt origineel cadeau waarmee u iedereen verrast. Met een cadeaubon voor the dinnershow geeft u een beleving cadeau aan uw medewerkers, familie, vrienden of kennissen. Bestel hier>>

  Foto Impressie
  Hoe goed onze fotograaf ook is, met uw eigen ogen zult u de echte beleving ervaren. Lees meer>>