Toelichting


Naast de spectaculaire show geniet u bovenal van ons betoverende 4 gangen diner waarbij uitsluitend gewerkt wordt met dagverse producten.


In Studio Gala geen catering maar culinaire gerechten. Al onze gerechten worden bereid in onze moderne keuken, door onze eigen chef koks, voor optimale kwaliteit.


Een voedselallergie is vervelend genoeg. Het is nog vervelender wanneer uw allergie- of dieetwens u belemmert om uit eten te gaan. Wij doen onze uiterste best om uw specifieke wensen te vertalen naar een heerlijk gerecht. Wel vragen wij u deze wensen na reservering bij ons telefonisch door te geven.


Kinderen t/m 12 jaar krijgen 50% korting op het arrangement met evt. een aangepast menu.


Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden berekenen wij de administratiekosten niet per persoon maar per factuur. U betaalt dus onafhankelijk van het aantal personen € 6,50 per boeking.



Welkomstcocktail, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie / thee met friandises en uiteraard alle consumpties uit het Hollands assortiment o.a. bier, wijn, fris, en binnenlands gedistilleerd, gedurende de gehele avond. Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel. Al onze prijzen zijn incl. btw. Voor vragen, advies of informatie zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0522-253432.


Menu / Programma

Het menu voor The Dinnershow ‘Fantastique’.
Raadpleeg de agenda voor de beschikbare data.



Ontvangst


Ontvangst met een welkomstcocktail bestaande uit crème de cassis met een scheutje safari, afgeschonken met champagne.


Spetterende opening van de avond.

Voorgerecht (uitgeserveerd)


Een Rose gebakken tartaar van Black Agnus op een Italiaanse toast gegratineerd met rode ui, gegrilde paprika en een mayonaise van tomaat en truffel.
Op tafel vers gebakken breekbrood met kruidenboter en aioli.


Show ‘Fantastique’.

Hoofdgerecht


Het Hoofdgerecht wordt u gepresenteerd in buffetvorm, u wordt door uw gastvrouw per tafel uitgenodigd.
Het Hoofdgerecht bestaat uit:
•Ossenhaaspuntjes in een pittige ketjapsaus.
•Varkenshaas medaillons in champignonroomsaus.
•Mediterrane pasta schotel met gamba's, afgeblust met witte wijn en een groene kruidensaus.
•Kipfilet in kerriesaus en ananas.
•Gebakken aardappeltjes met ui en spekjes uit de oven.
•Wilde Rijst.
•Zelfgemaakte aardappelkroketjes.
•Twee soorten seizoen's groenten.
•Stoofperen en uitgebreide seizoenssalades.


Show ‘Fantastique’.

Dessert (uitgeserveerd)


Een onweerstaanbaar dessert bestaande uit een combinatie van witte en donkere chocolademousse op een basis van biscuit met een hart van meringue en een decor van geplooide chocola.


Grand finale.

Afsluiting


Als afsluiting serveren wij u koffie of thee met een caramel ijsje.
Het geheel gelardeerd met een avondvullend showprogramma en bediening aan tafel.

Wij verzoeken u om uw dieetwensen aan ons te melden. Bij onze voorbereidingen kunnen wij hier op inspelen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.
Bovenstaand menu is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en/of aanvullingen.