Reserveer hier

Artiesten

Volledige cast van 22 medewerkers

De cast van `Fantastique` bestaat totaal uit 22 medewerkers, naast het Studio Gala Show Ballet o.a. uit:
Simone Escherich, (zang)
Aernout Pleket, (zang)
Beau Potman, (entertainer)
Jorge Verkroost, (zang)
Annet van kooten (tissu acts)
Manro & Lois (Magic en illusie)

Dinnershow

Jorge Verkroost

Jorge Verkroost volgde als kind sinds 1985 lessen koorzang en drum aan de muziekschool Waterland. Daarna ging hij naar Nederlands Theater voor zang en acteren. Na zijn middelbare school studeerde hij aan het conservatorium en vervolgens aan het HBO Musical Theater te Alkmaar. Jorge was onder meer te zien in: Titanic, de musical, Into the woods, Beauty and the beast, Ciske de Rat, Rocky over the rainbow, De Musical Droomvlucht en in 2016 nog in Beauty and the beast.

Meer foto`s
Dinnershow

Simone Escherich

Simone Escherich is met haar krachtige stem en haar grote bereik is Simone al vele jaren een vaste waarde op vele (inter)nationale podia. Ze heeft in veel grote theater en musical producties gestaan: o.a. Ciske de Rat, Titanic, Beauty and the Beast, Sound of Music, Songfestival in Concert. In The Dinnershow haalt zij niet alleen het beste uit haar stem, maar kunt u bovenal genieten van  haar enorme veelzijdigheid.

Meer foto`s
Dinnershow

Beau Potman

Beau bekend van o.a. TikTok (840.000 volgers) Instagram (120.000 volgers) en een maandelijks bereik van 8 miljoen. Beau is een entertainer in hart en nieren! Tijdens Holland's got talent 2020 liet zij iedereen versteld staan. In haar act komt overduidelijk de liefde voor de duiven en de passie voor magic naar boven. En niets is wat het lijkt!

Meer foto`s
Dinnershow

Aernout Pleket

Aernout kreeg de showbizz met de paplepel ingegoten. Door zijn vader, de zanger van De Havenzangers, leerde hij de fijne kneepjes van het artiestenvak. Aernout speelde in de originele Nederlandse cast van Miss Saigon, Zorro de musical, de Jantjes en Ciske de Rat. Hij presenteert ook radio- en televisieprogramma’s voor de regionale omroepen van Flevoland, Gelderland en Overijssel. Daarnaast produceert hij radio- en tv-commercials; hij was 3 jaar het gezicht en stemgeluid van Melkunie.

Meer foto`s
Dinnershow

Manro & Lois

Het beste illusionisten duo tijdens het NK 2016. Dit unieke duo nodigd u uit voor een magische reis in een wereld vol illusies. U zult ademloos kunnen zien hoe Lois zweeft. U zult getuige zijn van onmogelijke verdwijningen, verschijningen en illusies van Wereldformaat. Manro & Lois, die perfect op elkaar zijn ingespeeld, zorgen voor vele spannende en humoristische momenten waarbij het publiek ademloos op het puntje van de stoel zit.

Meer foto`s
Dinnershow

Annet van kooten

Op 6 meter hoogte in de lucht laat Annet alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken. In combinatie met theatrale muziek, licht effecten en abstracte vormen brengt zij het publiek in vervoering. En dan plotseling… een bloedstollende val,…

Meer foto`s
Dinnershow

Gala Showballet

De Dinnershow zou niet compleet zijn zonder het Gala Showballet bestaande uit professionele danseressen. Deze dames met een echte show uitstraling en prachtige kostuums vormen een perfecte eenheid. Onze danseressen staan voor professionaliteit, kwaliteit en persoonlijkheid en maken deze showavond tot een waar spektakel.

Meer foto`s